Á table: Pip Giesberts

Á table: Pip Giesberts

Pip is heerlijk gezelschap voor een avond lang tafelen. Ze weet hoe ze een tafelsetting moet neerzetten en ze kan de lekkerste gerechten serveren. Voor ons genoeg reden om aan te schuiven bij Pip A table!

Wat staat er vanavond op het menu? Een burrata met prosciutto doet het altijd goed, maar naanbrood met bieten is een van mijn recente favorieten. Simpel, maar zó lekker.

Met welke dish maak jij veel indruk zonder te veel moeite te doen? Zonder twijfel is dat de pasta met walnoot en salie van Ottolenghi. Geen uren in de keuken en ook zeker niet doorsnee. Een echte aanrader.

Zonder welk item is jouw tafelsetting niet compleet? Voor mij is een tafelsetting compleet met een mooi wit tafelkleed. Echt een klassieker, maar dit zorgt meteen voor een hele andere sfeer. Voor de rest heb je dan niet zo veel nodig. Op mooie champagne glazen na natuurlijk.

Pip die haar gerecht klaar maakt

Wat is het meest ultieme moment van de avond? Het fijnste moment van de avond is voor mij het uitbuiken na het dessert met een rood wijntje. Sorry not sorry.

Ben jij meer een sweet heart of cheesy? Ik ben meer een cheesyyy type, ik kan namelijk op elk moment van de dag toastjes met filet americain eten. Heerlijk.

Wat is je number one cocktail? Mijn number one cocktail is een AMF (Adios, motherf*cker), maar een bellini sla ik ook zeker niet af.

Met wie zou jij graag een beschuitje willen eten? Als het zou mogen zou ik graag een beschuitje willen eten met Jacob Elordi!

De tafelsetting van Pip

 

 Als jij een avond lekker wilt uiteten, wat komt dan als eerste in je op? Mijn favorite diner place is hotel goudfazant & duendo dos. Perfect voor familie, vrienden of met je date.

Wat is jouw tip als je last minute een etentje moet geven? Mijn tip als ik last minute een etentje moet geven is veel borrel kopen zodat mensen geen trek hebben tot 10 als je dan met een pastaatje aankomt - en veel wijn zodat je gasten vergeten dat het lang geduurd heeft. Werkt altijd.

Wat heb jij altijd standaard in huis? Cola zero.

Het toetje van Pip
Terug naar blog